Nyfiken på Callanetics och Somatics?                                                        


 


 


Nyhet: Somatics

I sommar har jag påbörjat min 2-åriga utbildning i Clinical Somatics Education. Somatics skapar frihet från smärta och förbättrad rörelseförmåga i kroppen. Det är ett system av neuromuskulär utbildning (mind-body träning) som består av enkla, långsamma rörelser som görs bekvämt på golvet. Somatics neutraliserar stress som har satt sig i kroppen och stimulerar kroppens egen självläkande förmåga.
Somatics är ett perfekt sätt att starta din dag eller dina fysiska aktiviteter med och hjälper dig att fördjupa din kroppsmedvetenhet, välbefinnande och  rörelseförmåga.


Vill du skaffa dig en stark och smidig kropp som håller länge?

Callanetics® ger dig snabbt resultat utan att skada dig. Dessutom stärker och skyddar träningen din rygg, något de flesta av oss har problem med.

De små, exakta, mjuka övningarna är extremt effektiva och fast det ser lätt ut kommer du att förvånas av kraften i dem.

Genom att jobba med de djupaste muskellagren stärker du din kropp inifrån och ut. Du stärker musklerna längs ryggraden och i bäckenet - som håller upp hela din kropp.

Genom att jobba riktigt långsamt hinner hjärnan med, vilket ger en avstressande effekt. Träningen kallas även ’Meditation in Motion’.

Hemligheten ligger i att rörelserna utförs med millimeterprecision - och det hjälper jag dig att hitta fram till! Vi tränar i små grupper på max 10 personer och jag coachar dig i varje moment.

Träningen är tredimensionell:

Se - Jag visar dig
Höra - Jag förklarar
Känna - Jag coachar dig

Vill du pröva på?
Maila margareta.swartling@telia.com eller ring 070 565 1352

Copyright - Benita Cantieni
 

Aktuellt 

Nu har du möjligheten att lära dig Callanetics® på djupet för att fortsätta din träning hemma. Om ni går ihop en grupp på 8 personer kan jag komma till er. Som tack för att just du ordnar, får du delta kostnadsfritt. 
Maila mig för mer information:
margareta.swartling@telia.com

"Jag har lärt mig att både sträcka ut mina muskler och styrketräna de inre muskellagren för att mer funktionellt kunna belasta min rygg och min kropp som helhet".
Gi Defaire, Med Dr 
Lektor i idrottsmetodik GIH


Läs mer: Röster om träningen