Nyfiken på Callanetics®?

Du kan pröva på kostnadsfritt att träna hos oss. Du är med i en vanlig lektion och jag coachar dig i varje moment, så du lär känna träningen.

Maila mig på margareta.swartling@telia.com eller ring 0705651352 för att boka en valfri lektion.

Välkommen!


Träningshelg i Tällberg på GreenHotel
Datum: 13-15/10

Tillbaka från en härlig helg i Tällberg. Fantastiskt trevligt på GreenHotel med god mat och dryck. Men för att förtjäna det, jobbades det hårt i Workshopen! Under tre härliga höstdagar koncentrerade vi oss på djupet av träningen. Att träna tre dagar i rad ger en större effekt än att träna en gång i veckan. Med nya kunskaper och övningarna i ett kompendium kan alla fortsätta med träningen hemma. Och varför inte kombinera med lektionerna i gruppträningen för att lära dig fler variationer?

Callanetics® GÖR DIN KROPP STARK OCH SMIDIG

Genom att aktivera de små innersta musklerna bygger du en stark och smidig kropp. Träningen förbättrar din hållning genom att noga gå in i exakta positioner. Millimeterprecisionen är hemligheten i träningen och jag coachar dig i varje moment. Övningarna är små men extremt effektiva. Genom att arbeta långsamt i de små rörelserna hänger hjärnan med, vilket gör att du kan slappna av stressa ner kroppen.

Träningen kallas också ‘Meditation in Motion’.

Ring eller maila för bokning 0247- 50 000 eller mail@greenhotel.se

Läs mer på www.greenhotel.se under fliken Paket.

 


Bootcamp i Södertälje

2017-09-04: I helgen genomförde vi vår första Bootcamp, i Södertälje. Mycket skratt men även hårt arbete. Upplägget att träna tre dagar i rad passade alla och jag kunde se vilka framsteg som gjordes.

Vi började med att gå igenom alla övningar, steg för steg. Andra dagen fördjupade vi oss i detaljer, där fokus låg på precision, modifieringar och intensifieringar. Tredje dagen körde vi en hel lektion, trots träningsvärk både här och där...

Nu satt övningarna riktigt bra och Callanetics® språket hade nått fram! 
Tack alla ni som var med, det var lärorikt både för er och för mig.

Är du intresserad av en bootcamp nära dig? Skicka ett mail till:  margareta.swartling@telia.com