Träningshelg i Tällberg på GreenHotel
Datum: 13-15/10

Paketet kostar 3365:-/person i dubbelrum och 3565:- i enkelrum.

I priset ingår frukost alla dagar, aktiviteten, trerätters middag två kvällar, lunch två dagar, fika alla dagar och logi.

Först till kvarn gäller då vi endast erbjuder 10 platser per gång!

Under helgen kommer du att lära dig grunderna i träningen och du får med dig ett kompendium med basövningar, så att du kan fortsätta din träning själv. Vi jobbar i små grupper med max 10 deltagare, så att jag hinner med er alla. Det kommer att finnas tid till frågor under hela helgen, så att du kan känna dig säker när du åker hem.

CALLANTEICS GÖR DIN KROPP STARK OCH SMIDIG

Genom att aktivera de små innersta musklerna bygger du en stark och smidig kropp. Träningen förbättrar din hållning genom att noga gå in i exakta positioner. Millimeterprecisionen är hemligheten i träningen och jag coachar dig i varje moment. Övningarna är små men extremt effektiva. Genom att arbeta långsamt i de små rörelserna hänger hjärnan med, vilket gör att du kan slappna av stressa ner kroppen.

Träningen kallas också ‘Meditation in Motion’.

Ring eller maila för bokning 0247- 50 000 eller mail@greenhotel.se

Läs mer på www.greenhotel.se under fliken Paket.


 


Bootcamp i Södertälje

2017-09-04: I helgen genomförde vi vår första Bootcamp, i Södertälje. Mycket skratt men även hårt arbete. Upplägget att träna tre dagar i rad passade alla och jag kunde se vilka framsteg som gjordes.

Vi började med att gå igenom alla övningar, steg för steg. Andra dagen fördjupade vi oss i detaljer, där fokus låg på precision, modifieringar och intensifieringar. Tredje dagen körde vi en hel lektion, trots träningsvärk både här och där...

Nu satt övningarna riktigt bra och Callanetics-språket hade nått fram! 
Tack alla ni som var med, det var lärorikt både för er och för mig.

Är du intresserad av en bootcamp nära dig? Skicka ett mail till:  margareta.swartling@telia.com