Välkommen på Bootcamp!

Med små effektiva rörelser hjälper jag dig att skapa en stark och smidig kropp

Lördag och söndag den 17-18 november

Hur då?
Under 2 dagars träning får du med dig verktyg för att själv hålla din kropp i trim, utan vikter eller redskap. Det enda redskapet är du själv. Du har allt du behöver i din kropp för att bygga och skapa en stark och smidig kropp.

Vi träffas under en helg där vi noggrant går igenom bakgrunden och hur träningen är uppbyggd. Med exakta positioner och min personliga coaching väcker du muskler som du inte ens visste att du hade!

Vi tränar flera pass, så att du får en tydlig bild av metoden, för att kunna träna på egen hand hemma.
Andra dagen fördjupar vi oss i dina frågor från gårdagen, men fokuserar även på modifieringar och intensifieringar för var och en. På det viset kan du anpassa en övning efter dina behov.
Det finns alltid tid för reflektioner och frågor som dyker upp!

Fördelarna med träningen är att du tränar i din takt. Hinner du inte med ett helt pass är det inga problem. Du behöver inte byta om eller ”planera” ett pass. Du kan träna dina ben när du står och skalar potatis, träna rumpan när du står och väntar på bussen eller träna magen när du tittar på TV!

Kostnad, anmälan, adress, info:
Kostnaden är 1595 kr per person
Max 8 deltagare

Anmälan sker till min email: margareta.swartling@telia.com eller om du ringer mig på telefonnummer 070-565 13 52. Då får du uppgift om konto/BG för kursavgiften. 
Senaste betalning för kursen är den 10 november.

Vi börjar båda dagarna kl 10 och slutar vid ca kl 15. Lunch mellan kl 12-13.
 
Adressen är muskeLHälsan Lena Hedman AB, Hjälmstavägen 4, Vallentuna.

Hjärtligt välkomna!
Margareta Swartling


Nyfiken på Callanetics® ?

Du kan pröva på kostnadsfritt att träna hos oss. Du är med i en vanlig lektion och jag coachar dig i varje moment, så du lär känna träningen.

Maila mig på margareta.swartling@telia.com eller ring 0705651352 för att boka en valfri lektion.

Välkommen!


Träningshelg i Tällberg på GreenHotel
Datum: 13-15/10

Tillbaka från en härlig helg i Tällberg. Fantastiskt trevligt på GreenHotel med god mat och dryck. Men för att förtjäna det, jobbades det hårt i Workshopen! Under tre härliga höstdagar koncentrerade vi oss på djupet av träningen. Att träna tre dagar i rad ger en större effekt än att träna en gång i veckan. Med nya kunskaper och övningarna i ett kompendium kan alla fortsätta med träningen hemma. Och varför inte kombinera med lektionerna i gruppträningen för att lära dig fler variationer?

Callanetics® GÖR DIN KROPP STARK OCH SMIDIG

Genom att aktivera de små innersta musklerna bygger du en stark och smidig kropp. Träningen förbättrar din hållning genom att noga gå in i exakta positioner. Millimeterprecisionen är hemligheten i träningen och jag coachar dig i varje moment. Övningarna är små men extremt effektiva. Genom att arbeta långsamt i de små rörelserna hänger hjärnan med, vilket gör att du kan slappna av stressa ner kroppen.

Träningen kallas också ‘Meditation in Motion’.

Ring eller maila för bokning 0247- 50 000 eller mail@greenhotel.se

Läs mer på www.greenhotel.se under fliken Paket.

 


Bootcamp i Södertälje

2017-09-04: I helgen genomförde vi vår första Bootcamp, i Södertälje. Mycket skratt men även hårt arbete. Upplägget att träna tre dagar i rad passade alla och jag kunde se vilka framsteg som gjordes.

Vi började med att gå igenom alla övningar, steg för steg. Andra dagen fördjupade vi oss i detaljer, där fokus låg på precision, modifieringar och intensifieringar. Tredje dagen körde vi en hel lektion, trots träningsvärk både här och där...

Nu satt övningarna riktigt bra och Callanetics® språket hade nått fram! 
Tack alla ni som var med, det var lärorikt både för er och för mig.

Är du intresserad av en bootcamp nära dig? Skicka ett mail till:  margareta.swartling@telia.com